Любовните истории в 3KEY

Любовни истории в 3KEY екипа

Казват, че работата ти спори, ако в нея влагаш любов. А най-добре – да се роди от нечия любов.

3KEY Стаите бяха замислени преди близо 5 години от две семейни двойки приятели. Днес в екипа ни любовните връзки станаха вече 5. И две от тях възникнаха буквално в Стаите ни, защото тук тези хора се срещнаха и се откриха един за друг.

В дните около Св. Валентин много се пише за любов. Но при нас за любов си се говори по принцип, макар че обикновено през смях и нецензурни шегички. Ако обичате истории за истински връзки, ще ви е интересно да научите нашите…

Вени и Пламен

Вени и Пламен - 3KEY любов
Вени и Пламен се срещнаха в 3KEY

Вени е приятел на 3KEY и се доказва като такава в напечените моменти преди отварянето на МаТРИК Стаята ни през юни 2016. Когато скоро след това Пламен започва работа при нас като водещ (game master), тя му помага бързо да се почувства сред приятели. Нещата между тях се случват плавно и красиво и в началото на 2017-та стават първата двойка, която се е събрала в 3KEY.

Вени и Плам, споделете, кои са 3-те най-важни ключа към щастливата връзка?

Вени: Да усвоиш умението слушане с разбиране. Понякога много ми се иска да разкажа нещо на Плам, но той – нормално – невинаги има капацитета да ме изслуша. За мен е ценно, че в такива моменти ми казва бях разсеян, моля те, започни отначало, разкажи ми.

Пламен: Да, няма смисъл да предполагаш какво се случва с другия. Не предполагай. Попитай и говорете. Това май е второто. 🙂 А третото… то може би е умението да се променяш, когато се налага да се промениш. И да спазваш обещанията си.

Мони и Влади

Мони и Влади - ключове, книги и хубави истории
Мони и Влади – книги за любов

Мони е администратор в 3KEY от края на 2017-та и с милия си глас лесно те печели дори по телефон. Влади е водещ (game master) и е с нас от няколко месеца по-рано. Говорят за връзката си като за увлекателен роман, може би защото и двамата обожават книгите. И именно книгите са ги събрали преди близо 3 години.

Мони: Аз работех в книжарница на Славейков. Влади е идвал често до книжарницата, защото е един неуморен книжен плъх. Били сме на една страница разстояние, но се срещнахме едва когато и той започна работа на същото място. И така се запознахме – сред книгите. Когато той напусна книжарницата и дойде в 3KEY, разбрах, че там търсят администратор. И няколко месеца по-късно отново станахме колеги. Харесва ни да работим заедно и ни се получава прекрасно. 🙂

Мони и Влади, споделете, кой ключ отваря вратата към любовта?

Определено не само един ключ отключва любовта. Един ключ е съвкупност от МНОГО малки ключета. Ето сега… Влади ме гледа втренчено, докато пиша, и ми казва „Имаш толкова хубави мигли.“… От нищото.

Влади: Може би това е ключът към любовта. Миглите й… (смее се). И кашоните с книги.

Били и Тео

Били и Тео - да откриеш трика
Любовна история, започнала в 3KEY Стаите

Когато попитахме Тео помниш ли кога започна работа в 3KEY, той отговори, че е било в началото на 2014-та. Самият факт, че спомените му започват да му изневеряват, е показателен, че е най-старият ни служител… Решихме да не се обясняваме, че сме отворили врати декември 2014-та. Никой не спори с Тео, той винаги е прав. 🙂 Били обаче явно се справя прекрасно с него. Тя е с нас от 2017-та. Първо се запознава с Пламен. С Тео се срещат, когато ѝ води играта в MaTRICK Стаята. Първите ѝ впечатления от него са: „Леле с тоя ли трябва да работя?! Няма да ми е лесно да комуникирам с него“. Добре дошла в 3KEY, бихме допълнили ние… А Тео описва впечатленията си от нея, след като започва да я обучава така: „Не бях виждал някой до сега да попива толкова бързо всички глупости, които бълвам, да отсява полезното и да го запомня на мига! Бях силно впечатлен от всеотдайността ѝ към работата и стремежа да направи всичко перфектно!“ Минава време преди Били и Тео да открият магията помежду си и макар че се събират едва в края на 2018-та, усещането, което създават във всички около тях е, че винаги са били заедно… Май просто късно са го осъзнали…

Били и Тео, споделете триковете във връзката си?

Тео: Да се обичаме и да се подкрепяме във всичко, независимо дали разбираме причините и мотивите на другия – щом е правилно за един от нас, е правилно и за другия!

Били: Винаги подхранваме ентусиазма един на друг, дори да не сме толкова запалени по същото нещо! Опитваме се да си споделяме всичко и даже успяваме в повечето случаи. 😜

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *