За нуждите на бизнеса и 3KEY Стаите на загадките

Игрите в Стаи на загадките са известни още като „escape the room games”. Това е екипно предизвикателство за възрастни, при което играчите попадат в реално помещение с тематична декорация. Разполагат с ограничено време (60/70 мин), в което да открият и разрешат различни загадки и пъзели, изискващи: ефективна комуникация, кооперативност, логика и наблюдателност. Целта е да се справят с мисията на Стаята (която зависи от темата на играта) и да намерят изход от помещението в зададеното време.

Под запазената марка 3KEY, ние с гордост предлагаме на български и английски език три авторски ескейп Стаи: „Детективът & Машината на времето“ (в стил Шерлок Холмс), „МаТРИК“ (вдъхновена от култовия филм „Матрицата“) и „Тайният бар на Ал Капоне“ (с привлекателна мафиотска атмосфера). Те са създадени за компактни екипи от 2 до 6/7 души, защото в този формат играчите се изявяват, концентрират и сработват най-ефективно. За по-големи колективи предлагаме успоредни игри (за до 12 души, играещи едновременно две различни игри на един и същ адрес) и различни варианти на последователни игри с максимално адаптиран към нуждите Ви график.

Тиймбилдинг ползи за играчите в 3KEY:

Развиват екипни умения – разрешението на загадките изисква ефективно общуване на отборно ниво и организираност. Някои от пъзелите изискват екипни усилия.

Упражняват концентрация и логична мисъл – загадките не са трудни и не изискват специфични знания или умения, но предизвикват съобразителността на участниците.

Опознават силните страни на съотборниците си и потенциалите си за развитие – някои членове на отбора неусетно поемат лидерството в екипа, други се оказват успешни организатори, трети не изпускат детайлите в Стаята. Всеки има своята роля и понякога тя е изненадваща, както за него самия, така и за съотборниците му…

Упражняват умения за работа с голям обем логически задачи за ограничено време – поднесено като игра, това предизвикателство се приема с любопитство и готовност – по коренно различен начин от ежедневните задължения.

Забавляват се! Задачите се възприемат под формата на игра и разпалват състезателен дух и желание за сработване.

Разпускат заедно! Средата е необичайна, декорът е автентичен и цели да пренесе участниците в друга реалност. Атмосферата и игралната мисия са толкова далеч от ежедневието, че играчите излизат от Стаята заредени с енергия.

Ползи за организаторите на тиймбилдинг събития в 3KEY

Удобни локации – 3KEY Стаите на загадките са разположени в самия център на София в близост до барове, ресторанти, метро. Не е нужно да се ангажирате със сложната логистика, която изискват тиймбилдинг мероприятията в хотелски бази извън града.

Изгоден тиймбилдингразходът на човек е около 25 лв (варира според избраната Стая и броя играчи в екип).

Бърз вариант за тиймбилдинг – по всяко време! Времетраенето на една игра заедно с предварителен инструктаж и снимки след играта е ок. 1 час и 20 мин. 3KEY Стаите могат да се запазят за игри от 9:00 до 22:00 – 7 дни в седмицата. Можете да ни посетите в работно време (отделяйки под 180 мин от времето си в офиса) или в извънработно време – вечер или през уикенда.

Игра в Стая на загадките като награда за служебни постижения3KEY Подаръчните ни ваучери се изработват с custom елементи специално за Вашия повод и често се поднасят от мениджъри като награда за високите резултати на техните служители.

Стаите „Детективът & Машината на времето“ и “МаТРИК“ са на един адрес (бул. Васил Левски 102 при „Паметника Левски“) и в тях може да се организират успоредни игри за до 12 души по едно и също време. Може да се издаде фактура по ДДС.

Стаята „Тайният бар на Ал Капоне“ съчетава тиймбилдинг ползите на ескейп игра с разпускащата атмосфера на автентичен бар. Намира се на друга централна локация – ул. Цар Самуил 50, вх А – на 5 мин от метростанция Сердика. Подходяща е за до 7 играча.

Лесна организация с кооперативни 3KEY служители 🙂 – отговаряме 7 дни в седмицата по мейл и телефон с готовност да подготвим оферта конкретно за Вашето тиймбилдинг събитие.

Възможност за наблюдаване и анализ на играещите екипи от професионален психолог – допълнителна услуга по договорка. Изключително полезно за подбор на нови кадри и оценка на качествата на служители и екипи в необичайна за тях среда.

За бърза връзка с нас: 

+359 876 33 82 35, +359 888 86 16 68

contact@3keyrooms.com

Comments

  1. Pingback: Как да сплотим екипа си? – Блог на 3KEY Стаите на триковете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *