5 типа хора, на които да подариш игра в стая на загадките

Ти самият си играл или си чувал колко яко изживяване е ескейп играта в Стая на загадките. Струва ти се страхотна идея да я получиш като подарък, нали? Но на кого е добра идея да я подариш? Подготвихме за теб „профилите“ на 5-те типа хора, които ще зарадваш до краен предел, ако им поднесеш ваучер за ескейп забавление.

1. Експериментаторът

Хората, търсещи необичайното, обичат предизвикателството на пъзел игрите
Твоите приятели и колеги търсят необичайните предизвикателства?

Oт както го/я познаваш, той/тя все ти разказва невероятни истории за екскурзии от типа на „накъдето ми видят очите“ и експерименти със странни нови продукти. Ами това е личност, която винаги би опитала нещо необичайно, нали така? Защо тогава да не затворим тази личност за един час в една необичайна стая с куп необичайни предизвикателни задачки пък да видим каква нова история ще ни разказва след това!

ТРИКИ идея: препоръчваме за Експериментатора да подбереш 3KEY Стаята „МаТРИК“.

2. Г-н/г-жа „Всичко знам, всичко мога“

Подарък в пъзел стая за Лидерът, който може всичко
Лидерът в компанията обича подаръци, с които да доказва качествата си!

Това е човек, обожаващ да е център на вниманието. Той/тя обича да изтъква знанията и уменията си, да говори за преживяванията си и общо взето – да бъде лидерът в компанията. А във всеки ескейп екип е добре да има по един доказал се лидер. Пробвай да го затвориш в подходяща Стая на загадките и нека тогава докаже колко умел/а е в разрешаването на заплетени ситуации!

ТРИКИ Идея: за типа „Всичко знам, всичко мога“ препоръчваме 3KEY Стаята „Детективът и Машината на времето“, за да докаже лидерските и организационните си умения! Макар че „МаТРИК“ Стаята ще се окаже дори по-голямо предизвикателство за неговия комбинативен и остър ум. 😉

3. Душата на компанията

Ваучер за ескейп игра като подарък за хората, които винаги ви радват.
Изненада за приятел или колега, който винаги радва теб!

Това е личност, която лесно печели симпатии. Всички го/я харесват, умее да намери общ език с всекиго, да разпръсне добро настроение във всяка ситуация и да стартира купона. Дори този човек да няма опит в Стая на загадките, много вероятно е това забавление веднага да му/ѝ легне на сърце! Играта изисква кооперативност и ефективно общуване, а Душата отлично знае как да ги постигне. А пък съотборниците му/ѝ ще са супер доволни, че имат такъв мотивиращ участник в екипа си!

ТРИКИ Идея: за Душата препоръчваме 3KEY Стаята „Тайният бар на Ал Капоне“, макар че в една предизвикателна и нелинейна Стая като „Детективът и Машината на времето“ той и отборът му ще се почувстват не по-малко на мястото си!

4. Ескейп фенът

Феновете на escape room емоцията ценят игрите, създадени специално за тях!
На опитните фенове подари предизвикателна пъзел Стая с технологични загадки и WOW ефекти

За него/нея знаеш, че е обиколил поне няколко стаи и обожава тръпката от играта. Да, ясно е, че такъв човек ще оцени да му подариш още едно пъзел преживяване. Но трикът тук е да разучиш къде все още не е бил. Една идейка – набележи си няколко препоръчани escape Стаи, които ти звучат подходящи за него/нея. След това му звънни и невинно го/я попитай в коя от тях ти препоръчва да отидеш самият ти. Бързо ще си каже сам/а от кои игри просто няма лични впечатления. Застраховай се допълнително, като избереш такъв ваучер за игра, който да може да се използва за повече от една Стая на загадките – ако все пак се окаже, че в някоя от Стаите вече е бил.

ТРИКИ идея: за Фена съветваме да подбереш 3KEY Стаята „МаТРИК“, но ако вече я е посетил, може да ползва подаръчния си ваучер в друга наша Стая.

5. Любимият човек

 Ваучер за игра в 3KEY Стая на загадките (escape room) като подарък за партньора
Идея за подарък за Любимия – за страстни игрички заедно 😉

Обичаш да прекарваш време с него/нея в затворена стая, нали? Така де, тук говорим за друг тип силна емоция, но пак – Емоция! Доказано е, че задружното справяне със загадки подхранва любовния плам, защото показва на партньорите, че заедно могат да преминат през какво ли не и да… ами да свършат победно! 😀 Подбери Стая с комфортна атмосфера, за да заприлича това забавление на любовна среща както в самото начало на връзката ви. Много вероятно е в края на този ден желанието ви да попаднете отново в истинска заключена стая да е още по-горещо…

ТРИКИ Идея: за теб и Любимия човек препоръчваме 3KEY Стаята „Детективът и Машината на времето“ като нашата най-романтична Стая. (Знаеш ли, че по време на игра в нея вече 5 влюбени господа правиха предложение за брак на приятелките си?)

 

Ако си решил да зарадваш някого тази Коледа с ескейп емоция, направи го с мисъл и със сърце. Вярваме, че ще подбереш най-запомнящия се подарък! 😉 А ако в тази ТРИКИ задача избереш наша 3KEY Стая на загадките, ще подготивим персонализиран ваучер специално за твоя специален човек – потърси ни. 🙂

Коледни ваучери за подарък - игра в 3KEY Rooms
Ваучер за игра в ТРИКИ Стая – красив и личен подарък, който да остави спомен.

Още идеи за необичайни подаръци, някои от които дори без пари, можеш да видиш тук.

С пожелания за уютни празнични дни,

Лили , тип Ескейп фен 😉

 

Снимките в тази статия за дело на любимия ни фотограф Павел Стефанов от „Опитоми мига“.

Модели във фотосесиите по ред на появяване са: Вяра Златева, Стефан Стоилов, Стефани Евгениева, Йовица Миленов, Кристина Арманд. 

Comments

  1. Pingback: 3 забавни причини да заведете дама в Стая на загадките – Блог на 3KEY Стаите на триковете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *