3 забавни причини да заведете дама в Стая на загадките

Хората, търсещи необичайното, обичат предизвикателството на пъзел игрите
  1. За да я оставите безмълвна за час!

Добре де, това е горе-долу лъжа. Не сме магьосници и няма да успеем да ви помогнем с невъзможното – да замълчи една жена за толкова време! Е, можем да ѝ дадем повод да загуби ума и дума… за кратко. И със сигурност ще ѝ осигурим различни и загадъчни теми за бърз говор по същество и най-вече – това говорене да доведе от поредица от успешно изпълнени задачи с отКЛЮЧителна ескейп цел!

  1. За да покаже тя толкова ли е добра наистина!

Още от ученички жените си дават сметка, че са умни и успешни. Все пак повечето дами са били все отличнички, нали? И до ден днешен всяка Тя обича да изказва компетентно мнение и да дава решения сякаш е във вечната роля на учителка/майка/съпруга. Еми да видим дали в Стая на загадките Тя ще разгадае всичко и дали наистина знае отговора на всяка задача за отличен! (NB! И все пак да бъдем реалисти, господа, много вероятно е накрая отговорът да е ДА. Да, тя наистина е ТОЛКОВА добра…)

  1. За да си разхвърля и подрежда на воля!

Колко често жена ви е правила забележка, че сте разхвърляни? А колко често сте ставали свидетел, че дамата обратно на претенциите си, съвсем не е толкова подредена, колкото се представя? Само да надзърне човек в една дамска чанта, в дамски шкаф за обувки или в козметичния ѝ шкаф и… го полазват тръпки! Ами ето – в Стая на загадките Тя може спокойно да си разхвърля под предлог, че това е част от играта, но за да успее да се измъкне накрая, ще ѝ се наложи да внесе достатъчно ред в пъзели и загадки, за да открие изхода!

 

Добре де, ето и още една причина – бонус от нас. Заведете скъпа своя дама в Стая на загадките, защото това наистина ще я забавлява! А вие ще имате спокойствието, че поне за час някой ще я държи заключена! Ако пък искате да поднесете ескейп игра под формата на подарък, нашите 3KEY ваучери може да са това, което ви трябва.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *