ТОП 3 странни причини да заведеш половинката в ескейп стая

Казват, че ескейп стаите са твърде предизвикателно занимание за двама играчи. И си е точно така. Дали обаче сложността на една игра е причина да я избягваме? Я чакай малко… Каква по-сложна игра можеш да си представиш от любовното партньорство?! 

Честно казано, ако ти търсеше само леките и простовати забавления, едва ли щеше да си във връзка, нали? 😉 Затова сигурно ще оцениш нашия ТОП 3 на неочакваните причини да заведеш половинката на ескейп игра.

 

3. Играйте в ескейп стая, за да… се карате!

Отношенията в истинските двойки преливат от емоции и страст. Конфликтите са естествената проява и на двете. И вие ли все се карате? Чували ли сте мисълта, че ако с половинката си няма за какво да спорите, връзката ви вече е изчерпана? Заповядайте в Стая на загадките и проверете колко страст буди у вас всеки сложен пъзел. Колко усилия се изискват да изкажеш и изпробваш идеи за решения, да проявиш търпение да изслушаш тези на партньора, а накрая да договорите действията си. Звучи ли ти познато? Ежедневно ви се случва точно това. В Стаята обаче няма и да се замислите колко много прилича играта на живота ви, а това ви помага да изненадате сами себе си с необичайно поведение. Кооперативността, която ще се наложи да проявите, за да изпълните ескейп мисията си, ще ви завладее. Така дори да сте влезли в конфликти, ще се справите с тях. Заедно. Просто нямате друг изход (особено от Стаята). 😉

 

2. За да се изгубите. И да се намерите отново

Мнение от www.tripadvisor.com

В една игра (а и във всяка предизвикателна житейска ситуация) има момент, в който си казваш „сега вече н

е знам накъде“. Това усещане на безпомощност означва, че си на правилното място. Само когато предизвикателство е голямо, имаш условията да се самоусъвършенстваш, не е ли така? И понеже дизайнът на добрите игри цели да ви предизвика, като заедно с това ви дава всички скрити козове да решите загадките, за вас остава „просто“ да ги откриете. Козовете. И неподозираните си лични качества: комбинативност, наблюдателност, внимание към детайла… Когато като двойка заедно преминете от объркващото лутане до отКЛЮЧителното откритие… усещането е триумфално!

 

 

 

1. За да останете насаме

Мнение от www.tripadvisor.com

Ако това ви се стори смешно, явно не сте от двойките, които се борят за всеки шанс да прекарат малко време заедно. Без досадните съквартиранти. Или без шумните деца. Или без изчерпващите задачи, които ви пълнят главата с мисли като „трябва да довърша първо доклада“ или „да намятам прането и идвам“. Не ви ли трябва бягство? Някъде, където нищо не ви напомня за ежед

невието? Където дори трудностите са като на игра, а безизходицата е забавна и преодолима за 1 час? Да си запазите Стая на загадките става бързо, всичко се случва (за добро или лошо) само за една вечер и то, ей го къде е, в самия център на града. Всяка двойка заслужава своите малки бягства. Заедно.

И ето още една причина ескейп игрите да са новото ви любовно хоби: не са сладникаво или банално преживяване като фенси ресторанта и вечерята на свещи с повяхващите рози на масата. Ако след всичко това ви се доигра ЗАЕДНО, ще се радваме на честта да ви заключим насаме, за да се карате и губите на воля. Нашите 3KEY Стаи можете да разгледате и запазите от тук. Или пък да разберете как подаръчните ни ваучери за игра могат да са личен и различен подарък – от ето тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *